.

Sayfalar

B&B Berfend Ber web sitelerine " Hoşgeldiniz !.. "

Merhaba,
Tüm canlıların hayati devamlılığında, beslenme önemini hep bilmekteyiz. İnsanlık varoluşundan beri, birçok canlıdan farklı olarak, daha geniş bir beslenme kültürüne sahiptir. Beslenme kültürü her topluluğun içersinde varoluşu ve değişimleriyle sosyal ve toplumsal öneminde, kendilerine ait kültürel kimliklerinin bir parçası olmuştur.

Bugünün dünyasında ülke inanlarının milli yiyecek-içecek alışkanlıkları, küresel birliktelik hızında entegre olarak çeşitlenmiştir. Özellikle doğru beslenme, sağlıklı yaşama bilincinin etkisi; değişik coğrafyalarda yaşayan insanların, süre gelen beslenme alışkanlıklarının, istatistikî olumlu dünya sağlık verileri neticesinde, milli mutfaklarına odaklanılmasını da sağlamıştır. Hepimizin bildiği gibi, seyahat ettiğimiz her ülkede çeşitli milli mutfak sunumlarıyla karşılaşmamızın nedenlerinden biride budur.

Bizler yiyecek içecek sektörünün gönül dostları olarak, dünyada Çin, Fransız ve Türk mutfağı olarak millileşmiş üç büyük mutfaktan birinin sahibi olmamız nedeniyle üstlendiğimiz misyon lezzetini göz ardı etmemizin mümkün olmadığını bilmekteyiz.

Bu inançla web sitelerimizde, Ülkemiz ve Dünya yiyecek içecek güncel ortamı için, bir çeşit buluşma, tanışma ve tartışma ortamında daha geniş bir hareket alanını farklılaştırmam tek hedefimdir.

Bu anlamda, web sitelerimizin büyümesi, sizlerin çok kapsamlı ilgi ve fikir paylaşımınızın öneminde, yaratılacak fırsat birlikteliğimizde mümkün olacaktır.

Katılımınızı kutlar, haberdar ederek arkadaşlarınızı davet etmenizden dolayı da ayrıca teşekkür ederim.

Hoş geldiniz!..
Saygılarımla
Berfend BER
berfend